Lotta Rautio

Berätta om dig själv.

Ständigt på väg. I tanke och dröm. Nyfiken och energisk med ett vibrerande känsligt inre. Mitt konstnärskap kommunicerar och uttrycker humor och allvar. Jag befinner mig både i och utanför boxen.

Öppnar nu Kalmar Konst & Ram på Kattrumpan och det blir ett nytt kapitel i livet som känns otroligt spännande och en lyx att få hänge sig till kreativitet i olika former.

Vad vill du förmedla med din konst i allmänhet?

Mitt konstnärskap spretar, undersöker och vägrar envist att hamna i ett fack. Drivkraften är att uttrycka, beröra och förgylla genom måleri, illustration och skulptur.

Berätta om just detta konstverk.

Det finns en otrolig kraft i att undersöka och måla platser och gestalta karaktärer som befinner sig i din närhet. Lamtåjet beskrivs i nyanser av färg, lekfullhet och vimmel på torget ger utlopp för att vi ska njuta av livet, våga ta för oss och komma ut på staden gator och torg. Det är folket som gör staden.

Hur var det att delta i projektet?

Fantastiskt roligt och energiskt och mycket kommunikativt.

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan