Kalmar Citys Jullotteri

Denna vecka är det dags för årets stora Jullotteri i Kalmar City! Vi har fått in superfina vinster från:

BABYPROFFSEN, BASTARD BURGERS, BÄCKMAN & BERG, ERIK & ALEXANDER, KALMAR KÖTT & BAR, MOLINS GULD & SILVER, RÅGÅRDS och WE APARTMENT. Tillsammans har de skänkt priser till ett värde av hela 10.000kronor!!! Tusen tack till alla er❤️

Som kund är det enkelt, det enda du behöver göra är att handla i city denna vecka fram till tom söndag den 10 dec. I kassan kommer du att få scanna en QR-kod och där följer du bara några enkla instruktioner. Vi samarbetar i år med Kalmar Julmarknad som hjälper oss på söndag att dela ut vinsterna på Stortorget. Mellan kl. 15-16 kan du anmäla dig till utlottningen i Tomtens tält. Kl. 16.30 lottas vinsterna ut. Man måste vara på plats för att ha chans att vinna.

Tack för att du fortsätter att handla lokalt – vi ses på stan!

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan