Evenemangsstaden Kalmar

Kalmar är en stor evenemangsstad och Kalmar City är den självklara arenan för både internationella, nationella, regionala och lokala arrangörer. Målrakan längs med den vackra Storgatan är känd världen över precis som Kalmarpublikens underbara passion för att heja på och delta i allt det som sker.

Här kan du uppleva allt från stora idrottsevenemang som Iron Man till lokala löplopp, konserter, stadsfest, teaterföreställningar, gårdsopera, matfestivaler och mycket annat. Här sker det evenemang på mer än 100 av årets dagar och det fina är att alla kan delta, här finns något för alla!

Välkommen hit och upplev!

Kalmars officiella evenemangskalender hittar du på länken nedan:

www.kalmar.com

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan