Galleri Kvarnholmen

Anders Wolke

Berätta om dig själv.

Är bosatt och verksam i Kalmar sedan början på 80-talet. Utställningar framför allt i Sverige, men även i Tyskland, Spanien och Frankrike.
Representerad i kommuner, landsting, museer och statliga verk med 20-talet utsmyckningar.

Läs mer »

AnnaSaga Thyselius

Berätta om dig själv!
Jag heter AnnaSaga Thyselius, född 1968, uppväxt i Uppsala och sedan 2004 är jag verksam i Småland/Kalmar. Jag började fotografera i unga år och kameran har varit mitt huvudsakliga verktyg i mitt skapande.

Läs mer »

Annette Lundberg

Berätta om dig själv!
Jag är från Kalmar men har under stor del av mitt vuxna liv bott utomlands bla i Australien, Nya Zeeland, Italien och Frankrike. När jag återvände till Sverige utbildade jag mig till biomedicinsk analytiker och jag arbetar idag på Klinisk Kemi på Länssjukhuset i Kalmar.

Läs mer »

Rosmarie Holmström

Berätta om dig själv!
Född på Öland, bor i Kalmar. Målar, skulpterar och gör installationer. Och skriver nästan lika ofta, det blir en sorts växelbruk som passar den otåliga.

Läs mer »

Åsa Andersson

Berätta om dig själv!
Jag är uppvuxen i Rockneby norr om Kalmar och bosatt sommartid på Revsudden sedan 1978. Jag har studerat på olika förberedande konstskolor i Sverige samt fortsatte mina konststudier i Storbritannien.

Läs mer »

Berit Sinnermark

Berätta om dig själv!
En konstnär där collage och dikt är ständigt närvarande. Studier på Gerlesborgsskolan i Bohuslän och Capellagården har påverkat mitt målande och seende. Under senare år har mina collagefigurer tagit allt större plats i mitt konstnärskap och skrivande.

Läs mer »

Maggie Fredriksson

Berätta om dig själv!
Jag jobbar med både keramik och bild i olika former. Kommer ursprungligen från Morgongåva i Uppland och flyttade ner till Skäggenäs för 15 år sedan. Här bor jag helt underbart på en gammal gård och har 500 meter ner till havet, som jag brukar säga till mina landkrabbor till vänner där uppe i Mellansverige!

Läs mer »

Anna Berg

Berätta om dig själv!
Är verksam som konstnär sedan drygt trettio år. Främst som målare men jobbar även med andra uttryck, t.ex broderi, installationer etc. Om man vill veta mer om min konst är adressen till min hemsida annabergart.se och annabergart på instagram.

Läs mer »