Anna Berg

Berätta om dig själv!

Är verksam som konstnär sedan drygt trettio år. Främst som målare men jobbar även med andra uttryck, t.ex broderi, installationer etc. Om man vill veta mer om min konst är adressen till min hemsida annabergart.se och annabergart på instagram

Vad vill du förmedla med din konst i allmänhet?

Min konst är uttryck för vad som intresserar mig och ett sätt att bearbeta mina tankar och intryck. Den är ett verktyg för att hantera livet.

Berätta om just detta konstverk

Det är en del av ett projekt som jag döpt till ”Tiden är ingenting”. Det är inspirerat av grottmålningar från stenåldern. De föreställer ofta djur, och konstnärernas egna händer. Det känns fint att vara en länk i en lång kedja av konstnärer, från mänsklighetens början fram till nu.

Hur var det att delta i projektet?

Mycket roligt och spännande. En nyttig erfarenhet att måla utomhus, och så att säga inför publik. Annars är jag ju alltid inne i min egen värld, i ateljén, när jag målar.

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan