Tillsammans

Den gemensamma nämnaren för stadskärnor som lyckas utvecklas på ett positivt sätt i tider när utbudet ökar stavas samverkan och tillsammanshet. Hur samverkan och tillsammanshet går till och organiseras ser olika ut i olika städer. Vårt sätt är Kalmar City Samverkan. Tillsammans med stadskärnans aktörer fortsätter vi att jobba för en attraktiv och levande stadskärna och vår vision är tydlig:

"Kalmar skall bli Sveriges ledande stadskärna med unika möjligheter för handel och konsumtion, kultur och nöjesliv tillgängligt för alla året runt."

Kalmar City Samverkan AB

Våra medlemsföretag består utav näringsidkare och fastighetsägare och med finansiering genom serviceavgifter från medlemmarna tillsammans med finansiering från Kalmar kommun bedrivs utvecklingen i bolaget Kalmar City Samverkan AB. Det löpande utvecklingsarbetet utförs av en centrumutvecklare. Bolagets styrelse har nio ledamöter där tre representerar näringsidkarna, tre representerar fastighetsägarna och tre representerar kommunen.

Som medlem i Kalmar City Samverkan är du med och påverkar utvecklingen av Kalmar City samtidigt som du tar del av ett stort kontaktnät, deltar i aktiviteter och utbildningstillfällen, ett gemensamt presentkort med hela Handelsstaden Kalmar och mycket annat. 

Tack alla medlemmar för ert engagemang!

Har du ett företag i Kalmar City?

Bli medlem hos oss!

Medlemmar i Kalmar City

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan