Att driva företag i Kalmar City

I Kalmar City trivs företagen! Här finns en stark företagsanda, många generationsbutiker och en god gemenskap företagen emellan.  Förutsättningarna är goda, Kalmar City har ett stort flöde av besökare och en atmosfär som gör att man stannar kvar länge. Det arbetar över 5500 människor i Kalmar City och det bor ca 2000 personer här vilket gör att det finns ett starkt underlag för näringslivet året om. Och fler blir vi…  

…just nu byggs det och planeras för ca 400 nya bostäder i stadskärnan, nya hotell, ett samlat kulturkvarter och en helt ny stadsdel har vuxit  fram i den södra delen av Kalmar City med ett modernt nytt universitet. Bara universitet i sig gör att antalet människor som varje dag rör sig i stadskärnan har mer än fördubblats. 

Detta i kombination med många andra unika satsningar och det faktum att Kalmar är ett starkt besöksmål för både svenska och utländska besökare gör Kalmar City till en attraktiv plats för företag att etablera sig på både idag och i framtiden. Är du intresserad av att driva företag i Kalmar City och letar lokal, hör av dig till oss! 

Har du ett företag i Kalmar City?

Bli medlem hos oss!

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan