tillsammansförkalmar.se

Grunden till hela vårt samhälle bygger på att människor har ett arbete att gå till som i sin tur genererar möjligheter för boende, mat, fritidsaktiviteter och skatteintäkter till det offentliga.

Handeln i Kalmar skapar möjligheter för just detta.

I den pågående pandemin som skakar vår värld och samhälle drabbas handeln hårt av en minskad konsumtion. Inte minst i de fysiska verksamheterna då smittspridningen gör att många inte kan besöka dessa just nu.

Kalmar City arbetar i tätt samarbete med övriga handelsområden i Kalmar genom Handelsstaden Kalmar. Tillsammans arbetar vi för att skapa bättre förutsättningar för handeln i hela staden och varje dag går tusentals människor till sitt arbete i våra butiker, restauranger, caféer, salonger och övriga verksamheter.

Företagen visar på en enorm kreativitet mitt i denna kris och nya tjänster och erbjudanden skapas anpassade för den svåra situation som vårt samhälle befinner sig i. Det finns också ett stort engagemang från Kalmarborna för att hjälpa till. Många fina initiativ görs, men många vet inte alltid hur de bäst kan bidra och de hör ofta av sig till oss. Vi har också sett att det är svårt för en enskild aktör att nå ut i bruset just nu, sociala medier svämmar över med budskap och det finns inte alltid ekonomi till marknadsföring.

Därför har vi nu tillsammans lanserat Kalmars första gemensamma digitala handelsplattform där vi samlar all denna kreativitet. Där verksamheterna i Kalmar tillsammans kan nå ut och där andra företag eller privatpersoner kan söka information och inspiration till hur de kan bidra. 

Tillsammans tar vi oss igenom denna krisen och tillsammans står vi rustade för framtiden!

Vill du att din verksamhets budskap ska synas på denna sida eller om du vill vara med och inspirera andra, hör av dig på  INFO@HANDELSSTADENKALMAR.SE

Och för oss konsumenter är det bara att välja kategori och ta del av alla fina erbjudanden och budskap! Klicka bara på länken nedan:

www.tillsammansförkalmar.se

Tack för att just du väljer att stötta de lokala näringsidkarna!

//Lisa Söderholm, Centrumutvecklare Kalmar City Samverkan

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan