Julen är här!

Årets mest stämningsfulla tid i Kalmar City är här – det är dags att inviga julen och vi gör det som alltid med en härlig julskyltningshelg full av julstämning och glädje!

Vi tillsammans med hela staden har satsat extra mycket på utsmyckningen i år, det känns på något sätt viktigt i tider som detta. Vi har ny julbelysning på plats, Sveriges största (?) tomte flyttar in på Kvarnholmen, extra många julgranar på torget och vi har planerat för stämningsfulla inslag och överraskningar på stan ända fram till jul. Och även om det är en speciell tid och allt vi gör sker med största försiktighet och med stor respekt för läget så är vi övertygade om att december kommer att bli en magisk tid i vår vackra och historiska stadskärna.

Julskyltningshelgen 28 nov – 29 nov

Våra butiker har jobbat intensivt hela veckan med att få till årets julskyltningar i deras fina fönster, ta gärna en extra titt och håll utkik efter vårt nya Kalmar City Quiz som kommer att placeras i några av alla dessa skyltfönster, det blir en klassisk tipspromenad som man med hjälp av sin mobiltelefon kan ta del av hela december när man vill.

Ute på gågatorna kommer vi att skapa en härlig julstämning med marschaller, vacker julbelysning, musik och härliga överraskningar för stora och små.

Butiker, caféer, restauranger och andra verksamheter håller självklart öppet hela helgen, precis som de gör alla dagar fram till jul. Spana gärna in deras kreativa lösningar för en säker handel, de är aktiva på sina sociala medier och gör allt för du ska känna dig trygg. #shoplocalforchristmas

Butikerna har öppet: 

Mån – fre                            10.00 – 18.00

Lördag                                 10.00 – 16.00 

Söndag                                12.00 – 16.00

Självklart håller vi avstånd och följer rekommendationerna – alla våra överraskningar sker utomhus. Parkeringen är gratis som alltid på helgerna och extra platser har skapats på Stortorget. 

Följ oss på våra sociala medier för att ta del av ännu fler budskap och information kring julen i Kalmar City.

Varmt välkommen till en magisk jul i Kalmar City! 

Lisa Söderholm, Centrumutvecklare Kalmar City

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan