Kärlek, hemleveranser och unga entreprenörer

Kanske är det den vita snön eller det faktum att det blir lite ljusare för varje dag som går? Kanske är det vårens kollektioner som har börjat fylla upp butikerna med sina pastellfärger, blommiga toppar och ljusa jeans? Eller är det vetskapen av att vaccinet är på väg och att vi förhoppningsvis snart är ute på andra sidan. Oavsett anledning så är min känsla att vi går mot ljusare tider och att vi nu laddas med ny energi!

På söndag är det Alla hjärtans dag och det ger oss anledning till att uppvakta dem vi tycker om lite extra. För att uppmärksamma detta så fyller vi nu city med massor av kärlek i form hjärtformade bakverk, romantiska middagar, kärleksfulla presenter, fina erbjudanden och överraskningar på stan.

Självklart kan ni ta del av det mesta hemifrån, jag hoppas att ni noterade lanseringen av den nya tjänsten Kalmar Drive Home. Den ger oss alla som bor i Kalmar kommun möjlighet att beställa varor från våra lokala favoritbutiker och få dem levererade hela vägen hem till dörren ( till oss själva eller till någon annan ) utan att betala en enda krona för tjänsten. När vi gör detta så gynnar vi inte bara den lokala handeln utan även stadens TAXI-bolag som vi vet har drabbats hårt av pandemin. Bra där Kalmar kommun som står bakom det hela i samarbete med oss i Handelsstaden Kalmar.

Men tillbaka till kärleksfesten. Besöker du city nu på lördag får du också en chans att träffa de unga och idérika entreprenörerna från Ung Företagsamhet i Kalmar Län, de kommer att finnas utanför våra butiker för att visa upp sina nya företag och för att få chansen att sälja sina produkter och tjänster i tider där deras mässor och försäljningstillfällen ställts in. Ta gärna detta tillfälle och stötta dessa unga och inspirerande entreprenörer, de är vår framtid! Klä dig varmt, njut av en promenad genom city och ta del av all kärlek!

Tack för att du läser – vi ses på stan.

Lisa Söderholm, Centrumutvecklare Kalmar City

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan