Påskafton i Kalmar City

Påskafton i Kalmar City🐣☀️💐

Kom och njut av en härlig dag på stan tillsammans med Kalmar Citys härliga verksamheter! Butiker, kaféer, restauranger, salonger med flera har laddat upp med massor av fina erbjudanden, påskbakelser och mycket annat. Solen är beställd och på stan kan du ta del en rad olika aktiviteter för hela familjen.

  • Ansiktsmålning
  • Häst & vagn
  • Livemusik
  • Fina erbjudanden
  • After Shopping
  • Tipspromenad

TÄVLING!
Var med i vår Digitala tipsrunda och få chansen att vinna Kalmar Citys stora påskägg! För att vara med och tävla behöver ni gå till korsningen mellan Storgatan och Kaggensgatan, där kommer ni att bli instruerade av vår härliga personal om hur tävlingen går till för att ni sedan ska kunna ge er ut och svara på frågor i vår Påsktävling.

Det enda ni behöver för att vara med och tävla är en Smartphone och ett glatt humör!
Självklart är det kostnadsfritt att delta, och hela familjen är välkomna!

Tid för tävling: 16/4-22, 11.00-15.00
Plats: Kalmar City, Korsningen mellan Storgatan och Kaggensgatan
Längd: ca. 1-1.5km
All instruktion ges på plats.

Varmt välkomna och Glad Påsk!

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan