Halloweenfest & stadsvandring i Kalmar City

Nu på lördag den 29 oktober bjuder Kalmar Citys butiker, köpcentrum, caféer, restauranger, salonger, konstgallerier mfl in till dag full av festligheter🍂🎃🥂Ett härligt sätt att starta höstlovet på – kom gärna utklädd!

Några exempel på vad dagen innehåller: 

*Mateventet Moveat  pågår mellan 11-17, biljetter finns på https://moveat.co/biljetter 

* Häst & vagn genom stan för alla barn, påstigning bakom scenen på Larmtorget mellan kl. 11-15

* Ansiktsmålning och fiskdamm för alla barn hos Handelskvarteret Kopparslagaren.

Anmälan till stadsvandring

Denna lördag bjuder vi dig och dina vänner på en gratis stadsvandring om Kvarnholmens spännande historia, vi gör det i samarbete med Kalmar Läns Museum. Kl.11.00 sker stadsvandringen, vi har begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla dig Här! Om du inte kommer med på denna vandring så får du en ny chans i samband med julskyltningen i slutet av November, håll utkik!

* Massor med fina erbjudanden 

*Höstens & vinterns mode på plats

*Leverantörer på plats

*Streetshopping utanför butikerna

*Gallerihelg på citys konstgallerier

* Överraskningar & festligheter i butikerna 

* After Shopping på caféer & restauranger

För att att ta del av verksamheternas erbjudanden och happenings följ @kalmarcity på Instagram och se deras budskap i våra Stories🌟

Öppettider för de olika branscherna hittar du på www.kalmarcity.com eller hos respektive verksamhet. När butikerna stängt tar restaurangerna över med After Shopping, goda middagar och ännu mer festlig stämning🎉

Varmt välkomna önskar alla vi som jobbar här i världens finaste stadskärna💛

#kalmarcity #tillsamman

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan