Var med och utse ÅRETS BUTIK!

Varje år på Kalmars stora näringslivsgala, Guldfesten så delar vi i Kalmar City ut det prestigefyllda priset Årets Butik. Priset skall främja viljan att driva verksamhet i Kalmar City. Kriterierna för att få priset bygger på förmågan att med service, bemötande och en bra produkt tillföra något positivt till vår stad. Vinnaren skall varje dag vilja vinna och se sin verksamhet som en naturlig del av det som Kalmar City erbjuder.

Utbudet i Kalmar City består utav en unik mix av lokala och småskaliga butiker blandat med stora världskända varumärken med en hög servicenivå i unika miljöer. Det arbetar många passionerade och duktiga företagare och anställda i dessa butiker, vilket gör vårt uppdrag att varje år utse en vinnare till Årets Butik oerhört svårt. Därför tar vi alltid hjälp utifrån.

Arbetet med att utse tre finalister har pågått i flera veckor med hjälp av så kallade Mystery Shoppers. Dessa har i flera omgångar besökt Kalmar Citys butiker och satt individuella bedömningar efter ovan nämnda kriterier. Detta arbete har genomförts genom ett tätt samarbete mellan Centrumledningen i Kalmar City och engagerade studenter från Linnéuniversitetet. Tillsammans kan vi nu konstatera att vi har fått fram tre oerhört starka kandidater och finalister till Årets Butik 2023.

Men för att kunna utse EN vinnare bland dessa tre finalister behöver vi nu din hjälp. Genom att rösta på din favorit är du med och påverkar vilken butik som tar hem det prestigefyllda priset. För i slutändan är det du som kund som bestämmer vilken butik som vinner framgång. Varje gång du besöker Kalmar City och varje gång du investerar i ett köp hos någon av stadskärnans många butiker, så talar du om att du uppskattar just den här butiken och vad den har att erbjuda just dig.

Och de nominerade är:

BUSFRÖ NYTT & BYTT

Detta färgglada, fräscha och väl organiserade secondhandkoncept gör butiken till en av Kalmar Citys mest välbesökta. Butiken lockar både barnfamiljen och den modeintresserade och dess tydliga koncept gör det enkelt att handla hållbart. De hjälpsamma medarbetarna bidrar till att kunden känner sig väl omhändertagen och trygg i att lämna över uppdraget att ge nytt liv till deras inlämnade produkter. Busfrö Nytt & Bytt i Kalmar är mycket väl värda sin nominering till Årets Butik i Kalmar City 2023!

HEMKÖP

Med sitt fantastiska utbud av färskvaror, ekologiska varor, nybakat, fisk och delikatesser över disk och inte minst, sina många varianter av färdig mat, gör Hemköp livet för oss som bor eller arbetar i Kalmar City så mycket enklare och så mycket godare. Butikens höga nivå speglas i både utbud och service oavsett om du behöver en snabb lunch eller vill beställa en noga utvald hemleverans till helgens stora bjudning. Hemköp i Kalmar är mycket väl värda sin nominering till Årets Butik i Kalmar City 2023!

SCORETT

Service, glädje, kunskap och passion för yrket är tydliga ledord som driver denna välsorterade och modemedvetna skobutik framåt. Här finns en energi och en passion som smittar av sig till både kunder och omkringliggande butiker i Kalmar City. Som kund känner man sig sedd och man kan inte annat än att älska skorna som följer med hem och ta ansvar för deras livslängd tack vare den kunskap man fått om skovård och hållbarhet. Scorett i Kalmar är mycket väl värda sin nominering till Årets Butik i Kalmar City 2023!

För att vara med och rösta klicka här!

Som tack för att du är med och röstar kommer vi att lotta ut ett presentkort på 300kr till tre av er som är med och röstar – tack för att du är med och bidrar!

På Guldfesten den 5 maj får vi veta vilken butik som blir utsedd till Årets Butik 2023!

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan