Citykväll 27 april

Våren är här, har du stannat upp och känt in? Det är enligt mig den bästa tiden på året! Ljuset, färgerna, dofterna…man fylls av energi, glädje och inspiration. Vetskapen av att man har hela den ljusa våren och sommaren framför sig, visst är det ljuvligt? Nu njuter vi vänner.

Våren märks såklart också i stadskärnan, inte minst genom de soldränkta uteserveringarna som nu tar plats i stadsrummet och förstärker känslan av vårt gemensamma vardagsrum. Här vi kommer spendera mycket tid med våra nära och kära, här vi kommer träffas och njuta av livet i city.

Vårens syns också i våra butikers uttryck och innehåll, har ni sett vårens färgpalett? Om inte så är det dags för ett besök i stan! Årets färger är starka, glada och energiska, allt för att vi ska känna oss på samma sätt. En av flera trendspaningar jag tog med mig hem från konferensen med Sveriges Centrum- och Platsutvecklare nyligen, var ”Happy-trenden” som verkar komma starkt framöver. Den är färgglad, rolig och lite barnslig. Vi pratar Happy-dining istället för Fine-dining. Vi pratar samarbete mellan Louis Vuitton och LEGO. Vi pratar om vuxna som vill ha kul, som vi hade när vi var barn. Och ska vi dra några slutsatser kring hur framtidens handel då ska se ut, så ska den alltså inte bara vara hållbar, utan den ska vara rolig och upplevelserik också. Undrar hur det kan komma att påverka stadskärnans innehåll? Spännande tanke…

För att fira in våren ordentligt och för att ge oss alla en rejäl kickstart på vårens trender så arrangerar Kalmar City nu en härlig Citykväll. Det blir en kväll full av inspiration, vårmode, god mat & dryck, glädje och kanske lite kul lekar då också? Vill du vara en del av roligheterna och synas på stan? Hör av dig, här finns alla chanser att möta en massa härliga Kalmarbor och besökare utifrån.

Torsdagen den 27 april har butikerna öppet till 20.00 och de har dessutom en massa grymma erbjudanden, happenings och överraskningar. Restauranger och kaféer laddar upp med vårens alla smaker. Salongerna fixar hår, smink, naglar och alla annat för att vi ska känna oss redo för vår och sommar. Ska du gå på Guldfesten veckan efter eller kanske planerar du för studentfesten? Dax att fixa din outfit! Boka in kvällen i kalendern, ta med familj och vänner och njut av en lyxig och kul kväll på stan!

HANDLA & VINN!

Handla i Kalmar City mellan 17.00-20.00 denna kväll och du har chans att vinna fina priser, skänkta från Kalmar Citys butiker! Ta med dina kvitton från kvällen och kom till Restaurang Bryggan, där får du dina lotter. Utlottningen starta ca. 20.30

Restaurang Bryggans meny under kvällen:

Bryggans Skagen eller Caesarsallad, Med Öl/vin 215:- Alkoholfritt alt, 195:- Ta med 168:- Bryggans Bubbel 65:-

NÅGRA UTAV KVÄLLENS ALLA ERBJUDANDEN:

AIMA, Få 20% på hela ditt köp, vid köp av minst 2 varor. Tävling om 2 st presentkort till betalande kunder. 

AKADEMIBOKHANDELN, 20% rabatt när man handlar för 300kr.

CLAS OHLSSON, 30% på all solcellsbelysning. 

DILLBERGS BOKHANDEL, 20 % på allt för medlemmar och nya medlemmar! Lotteri i butiken där man kan vinna 3 bokkassar fyllda med böcker.

ELGIGANTEN PHONEHOUSE, 20% på alla tillbehör (gäller ej Apple)

ERIK & ALEXANDER, 25% på alla jackor! Fina erbjudanden i butik- surprises! Alla som handlar kan vinna fina priser från varumärkena vi jobbar med. 

ESPRESSO HOUSE, 20% rabatt på alla våra bullar, muffins och isteer. 

GLITTER , 3 för 2 på allt under kvällen. 

GRAN CAFFE ERNESTO 99kr för ett glas prosecco och friterad risotto-boll. 

INREDNINGSSHOPEN, 50% på alla kuddfodral (lagervaror) 20% på alla färdigsydda gardiner (lagervaror)

JEANSBOLAGET, 20% på överdelar samt sänkt pris på utvalda varor mellan 17-20. 

KAPPAHL, 25% på dam och herr på ord.pris. Bjuder på cider. 

KARDBORREN, 1 plagg – 15%, 2 plagg – 20%, 3 plagg eller mer – 25%, Exklusive Lois, Annica Vallin, Home och Vintage

KICKS, Vid köp för 500 kr el mer så får du en goodiebag värd minst 400kr ( gäller de 60  första kunderna) Köp 2 valfria produkter från Rituals så får du en Sakura duschmousse (värd 105 kr) utan extra kostnad. Versace: Köp valfri damdoft så får du en gåva värd 250 kr Leverantörer på plats:Filorgaexperten Sofia ger dig personliga råd. Köp Filorgaprodukter för minst 500 kr så får du en gåva värd 450 kr Anastasias representant är på plats och ger råd om dina ögonbryn. Vid köp av minst 2 produkter får du en fin gåva.

LINDEX,  Medlemserbjudande  20 % på hela sortimentet när du handlar för 200:- eller mer. (Gäller för nya och befintliga More at Lindex-medlemmar)

MOLINS GULD & SILVER, 25% på alla armband i silver! 

UNDERBART, 20% i hela butiken och vårens mode utanför butiken tillsammans med KARDBORREN. 

PARELLE COSMETICS, 20% på alla dofter (Undantag: Van Cleef & Arpels, The Merchant of Venice, Les Destinations) Gratis trådning av ögonbryn (värde 150:-)

POLARN O. PYRET, 40% på ALLT!

RABALDER, Med bubbel, cider i glasen kommer vi att bjuda på tips och info om vårens nyheter. Under kvällen finns det  möjlighet att boka en personal shopper i 30 min i mån av efterfrågan och tid.

RITUALS, handla för 450:- eller mer och få en gåva * gäller ej vid köp av presentkort. De 20 första handlande kunderna får en extra gåva. 

RÅGÅRDS, 20% på alla ordinarie priser under kvällen. 

SAKLIGHETER, 20% på hela sortimentet. 

SCORETT, 20% på alla skor, skovård på plats i butiken. 

STARS AND STRIPES, 20% på all mat och dryck.

ULLCENTRUM, 20% på Ullcentrums Ullkläder under kvällen. Alla som kommer in få prova på att sticka! 

VALDI SMYCKEN, 20% på alla silverörhängen i butiken. Tävling! Gissa vikten på vårt silverskrot. Vinn fint silverarmband från Enamael Copenhagen. Värde 500kr Vi bjuder på läskande Mimosadrink! 

VIDE & VÄNNER, 20% på produkter under kvällen!

ÅHLÉNS, 20% rabatt på våra Modemärken Soya Concept, Fransa, Saint Tropez & Esprit.
– 20% rabatt på allt när du handlar för 500 kr,  gäller Åhléns medlemmar
(Gäller ej Sensai) 

Ovan rabatter gäller på ord. priser under kvällen.

Varmt välkomna!

Bli medlem hos oss i Kalmar City

Tack vare våra medlemmar kan vi tillsammans med näringslivet, fastighetsägarna, Kalmar Kommun , Kalmarborna, föreningslivet mfl. utveckla vår vackra och historiska stadskärna. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan vara med och påverka!

intresseanmälan